Calivita terapii naturale

Producători

Cum tratam cardiopatia ischemica cu produse CaliVita

 

 

Putem spune despre cardiopatia ischemica, ca  este ischemia (lipsa de sange) coronariana datorata aterosclerozei sau altor factori cum ar fi stres, alergie, infectii virale, stenoze.
In cardiopatia ischemica ca si simptome, se evidentiaza durerile precordiale, dispneea, palpitatiile, infarctul sau necroza miocardica.

 

Cardiopatiile foarte des intalnite sunt:
- Angina de piept, care are ca simptome durerile retrosternale de intensitate mare, crispante, iradiate in gat, mandibula si in spate (gheara anginoasa). Durerile apar dupa efort, expunere la frig, mese copioase, atmosfera poluata, iar in cazuri avansate - in repaus sau noaptea, in timpul somnului. Durerea cedeaza dupa un sfert de ora la administrarea de Nitroglicerina sau la repaus, reaparand la efort prin blocarea respiratiei, sughit, varsaturi etc.
- Sindromul intermediar, care este preludiul infarctului miocardic. In acest caz, durerea poate sa apara in repaus, depasind ca intensitate si durata pe cea din angina pectorala. Este important de retinut faptul ca durerea nu cedeaza la Nitroglicerina. Bolnavul se va imobiliza la pat pana la sosirea medicului!
- Infarctul miocardic apare dupa astuparea brusca a unei ramuri a arterelor coronare aterosclerotice. Simptome: in perioada de debut apare de regula scaderea tensiunii, febra, puls accelerat, uneori neregulat (dispnee), tulburari gastrointestinale (greata, varsaturi, balonari). Debutul infarctului este semnalat de o durere foarte intensa, ce persista timp de cateva ore sau chiar o zi, care nu cedeaza la calmante si Nitroglicerina, fiind insotita de stari de voma, diaree si tulburari neurovegetative. Bolnavul se va imobiliza la pat cat va persista durerea si se va apela de urgenta la medic.

Produse naturale Calivita recomandate in cardiopatia ischemica sunt:

    Citate si cugetari
Sunt prea multi oameni pentru care scriitorul sau pictorul sau compozitorul nu au nici un merit. Toate statuile li se cuvin lor, pentru ca deschizand o carte, privind un tablou sau ascultand o simfonie, au binevoit sa se lase imbogatiti.
                                                                              Radu Herjeu
Fiecare problema pe care am rezolvat-o, a devenit o regula, care pe urma mi-a servit la rezolvarea altor probleme.
                                                                              Rene Descartes

AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Produse noi

No new product at this time

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Acest site partener este detinut, administrat si mentinut de Tandara Dan distribuitor independent al produselor CaliVita International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site partener.